Accés usuaris registrats

Notícies i articles

Assegura la seva felicitat

Contracta ara l’Assegurança d’Orfenesa (AEO) i tindràs un descompte del 10% per 1 fill i del 15% a partir del segon, a la quota anual de 2021.

Salut visual i teletreball

Amb el confinament ens hem vist obligats a teletreballar i això ha pogut comportar certa fatiga visual. A continuació, us detallem una sèrie de mesures per millorar la nostra salut ocular.

L’estrès

Davant la situació d’excepcionalitat viscuda degut al COVID-19 s’han produït canvis en totes les àrees de la nostra vida podent provocar sensacions i estats de solitud, incertesa, ràbia, tristesa, avorriment, frustració, entre d’altres.
Després d’un confinament dur per a tots, ara és necessari adaptar-nos a una nova normalitat, sovint carregada d’angoixa o estrès. Des de la Mútua us volem ajudar a resoldre alguns dubtes.

Hàbits saludables després del confinament

Després d’unes setmanes de confinament on hem passat per diferents etapes d’adaptació a la nova situació, els nostres hàbits d’alimentació i exercici físic han patit canvis que sovint han malmès la nostra salut física i mental.
Ara que ja hem començat a caminar cap a una certa normalitat, us volem donar algunes pautes per reprendre aquests hàbits saludables.

El sol, amic i enemic

A continuació, podràs llegir un article escrit pel doctor Miquel Prost, un especialista en medicina naturista que explica com podem protegir-nos davant del sol.

Ajuda Econòmica d'Orfenesa

Servei Mèdic Quirúrgic

Últimes notícies