Accés usuaris registrats

Actualitat i notícies

Gaudeix un estiu mútu@

Som a l’estiu i volem que gaudeixis dels avantatges de la Mútua amb aquesta promoció que t’ofereix una quota especial de 22,95€, a més d’algunes cobertures sense carència. Vina i gaudeix d’un estiu mútu@!

Llegir més

Ajuda Econòmica a la Dependència (AED)

Has pensat mai que passaria si tens un accident i et quedes en cadira de rodes? o si la teva pensió de jubilació no és suficient per pagar una residència ?

Per ajudar-te la Mutua posa en marxa l’Ajuda Econòmica a la Dependència (AED), un nou servei que et permetrà viure amb tranquil.litat si quedes en situació de Dependència Severa o Gran Dependència.

Llegir més

Estimar-se els peus

Es passen tota la tardor i tot l’hivern enfundats en els mitjons i encaixats a les sabates, sovint una mica oblidats; però quan arriba el bon temps i, encara més, la temporada estiuenca, quan podem utilitzar sandàlies o fins i tot anar descalços ens adonem que també ens hem d’ocupar dels peus.

Llegir més

Salut visual i teletreball

Amb el confinament ens hem vist obligats a teletreballar i això ha pogut comportar certa fatiga visual. A continuació, us detallem una sèrie de mesures per millorar la nostra salut ocular.

Llegir més