Accés usuaris registrats

Actualitat i notícies

30 Aniversari Mútu@

Hem prorrogat la promoció! Un esdeveniment tan especial com aquest es mereix celebrar-ho com cal. Comparteix amb nosaltres el 30 Aniversari de la Mútu@ amb un 30% de descompte durant 3 mesos i algunes cobertures sense carència.

Llegir més

Ajuda Econòmica a la Dependència (AED)

Has pensat mai que passaria si tens un accident i et quedes en cadira de rodes? o si la teva pensió de jubilació no és suficient per pagar una residència ?

Per ajudar-te la Mutua posa en marxa l’Ajuda Econòmica a la Dependència (AED), un nou servei que et permetrà viure amb tranquil.litat si quedes en situació de Dependència Severa o Gran Dependència.

Llegir més

Estimar-se els peus

Es passen tota la tardor i tot l’hivern enfundats en els mitjons i encaixats a les sabates, sovint una mica oblidats; però quan arriba el bon temps i, encara més, la temporada estiuenca, quan podem utilitzar sandàlies o fins i tot anar descalços ens adonem que també ens hem d’ocupar dels peus.

Llegir més

Salut visual i teletreball

Amb el confinament ens hem vist obligats a teletreballar i això ha pogut comportar certa fatiga visual. A continuació, us detallem una sèrie de mesures per millorar la nostra salut ocular.

Llegir més

L’estrès

Davant la situació d’excepcionalitat viscuda degut al COVID-19 s’han produït canvis en totes les àrees de la nostra vida podent provocar sensacions i estats de solitud, incertesa, ràbia, tristesa, avorriment, frustració, entre d’altres.
Després d’un confinament dur per a tots, ara és necessari adaptar-nos a una nova normalitat, sovint carregada d’angoixa o estrès. Des de la Mútua us volem ajudar a resoldre alguns dubtes.

Llegir més