Accés usuaris registrats

Notícies i articles

Abraça la mútu@

Amb la nova promoció de la Mútua per cada nou assegurat que es doni d’alta al Servei Mèdic Quirúrgic podrà gaudir d’1 mes gratis, a més d’una reducció de carències.
Vina i Abraça la mútu@!
Fins el 30 de juny.

Ajuda Econòmica a la Dependència (AED)

Has pensat mai que passaria si tens un accident i et quedes en cadira de rodes? o si la teva pensió de jubilació no és suficient per pagar una residència ?

Per ajudar-te la Mutua posa en marxa l’Ajuda Econòmica a la Dependència (AED), un nou servei que et permetrà viure amb tranquil.litat si quedes en situació de Dependència Severa o Gran Dependència.

Estimar-se els peus

Es passen tota la tardor i tot l’hivern enfundats en els mitjons i encaixats a les sabates, sovint una mica oblidats; però quan arriba el bon temps i, encara més, la temporada estiuenca, quan podem utilitzar sandàlies o fins i tot anar descalços ens adonem que també ens hem d’ocupar dels peus.

Assegura la seva felicitat

Coneix amb detall tots els avantatges que t’ofereix l’Assegurança d’Orfenesa de la Mútua i Assegura la seva felicitat!

Salut visual i teletreball

Amb el confinament ens hem vist obligats a teletreballar i això ha pogut comportar certa fatiga visual. A continuació, us detallem una sèrie de mesures per millorar la nostra salut ocular.

L’estrès

Davant la situació d’excepcionalitat viscuda degut al COVID-19 s’han produït canvis en totes les àrees de la nostra vida podent provocar sensacions i estats de solitud, incertesa, ràbia, tristesa, avorriment, frustració, entre d’altres.
Després d’un confinament dur per a tots, ara és necessari adaptar-nos a una nova normalitat, sovint carregada d’angoixa o estrès. Des de la Mútua us volem ajudar a resoldre alguns dubtes.

Hàbits saludables després del confinament

Després del confinament que vam viure, hem passat per diferents etapes d’adaptació a la nova situació, els nostres hàbits d’alimentació i exercici físic han patit canvis que sovint han malmès la nostra salut física i mental.
Ara, des d’una certa normalitat, us volem donar algunes pautes per reprendre aquests hàbits saludables.

Ajuda Econòmica d'Orfenesa

Servei Mèdic Quirúrgic

Últimes notícies