Accés usuaris registrats

Notícies i articles

Regala mútu@ per Any Nou

Amb el 2023 arriba la nova promoció de la Mútua que t’ofereix una QUOTA ESPECIAL de 22,50€ durant 6 mesos per a tu i cada company o familiar que ens portis a la Mútua, a més d’una reducció de carències.
La promoció finalitza el 31 de gener.

Regala mútu@ per Nadal

Amb el Nadal arriba Regala mútu@ per Nadal, una promoció que t’ofereix una QUOTA ESPECIAL de 19,95€ durant 6 mesos per a tu i cada company o familiar que ens portis a la Mútua, a més d’una reducció de carències.
La promoció finalitza el 31 de desembre.

Ajuda Econòmica a la Dependència (AED)

Has pensat mai que passaria si tens un accident i et quedes en cadira de rodes? o si la teva pensió de jubilació no és suficient per pagar una residència ?

Per ajudar-te la Mutua posa en marxa l’Ajuda Econòmica a la Dependència (AED), un nou servei que et permetrà viure amb tranquil.litat si quedes en situació de Dependència Severa o Gran Dependència.

Estimar-se els peus

Es passen tota la tardor i tot l’hivern enfundats en els mitjons i encaixats a les sabates, sovint una mica oblidats; però quan arriba el bon temps i, encara més, la temporada estiuenca, quan podem utilitzar sandàlies o fins i tot anar descalços ens adonem que també ens hem d’ocupar dels peus.

Assegura la seva felicitat

Coneix amb detall tots els avantatges que t’ofereix l’Assegurança d’Orfenesa de la Mútua i Assegura la seva felicitat!

Ajuda Econòmica d'Orfenesa

Servei Mèdic Quirúrgic

Últimes notícies