Accés usuaris registrats

FAQ's

Les preguntes més freqüents sobre
l'Ajuda Econòmica d'Orfenesa

La Mútua ha fet un recull de les qüestions més freqüents que poden ser d’ajuda per consultes relacionades amb l’Ajuda Econòmica d’Orfenesa (AEO).

No obstant, si tens més dubtes, pots trucar-nos al telèfon 93 418 81 70 i intentarem resoldre qualsevol pregunta.

El motiu més important és la tranquil·litat que m’ofereix al garantir que els meus descendents rebran una pensió per a qualsevol causa de defunció fins els 21/25 anys. Però també n’hi ha un altre: la Mútua és una entitat sense ànim de lucre i, per tant, això es reflecteix en el baix cost de la quota.

No. Cal que l’empleat de “la Caixa” sigui mutualista en un dels dos serveis: SMQ o Ajuda Econòmica d’Orfenesa.

No. No hi ha diferències per la professió que s’exerceix.

El cost es determina en funció dels factors de risc: edat del pare/mare, edat del fill i import assegurat.

Dependrà de l’edat dels pares i fills i de l’import que es vulgui assegurar. Per poder-te donar una xifra aproximada, truca’ns al telèfon 93 418 81 70 i, amb les teves dades personals i a través d’un simulador, podrem calcular la teva quota.

Depèn de la modalitat subscrita. En aquest moment existeixen tres imports a triar: 360, 600 i 900 euros de pensió mensuals. La durada de la prestació s’estén fins als 21 o 25 anys de l’orfe, excepte pels minusvàlids; en aquest cas és fins els 70 anys de vida del progenitor.

L’assegurança és anual i renovable.

Si estàs interessat en aquest servei, sisplau truca’ns al telèfon de contacte 93 418 81 70 perquè poguem realitzar-te un pressupost personalitzat.

Sí, depenent de la baixa sinistralitat, anualment, es pot retornar una gran part del que has pagat.

Formulari d'atenció al mutualista

Si ho desitges, omple el següent formulari i envia’ns un missatge. Ens posarem en contacte amb tu per informar-te o resoldre qualsevol dubte que se’t plantegi.

Si ho prefereixes et podem trucar nosaltres. Només cal que ens indiquis el teu número de telèfon i el teu horari de preferència.