Accés usuaris registrats

Ajuda Econòmica Orfenesa FAQ’s

FAQ's

Ajuda Econòmica a l'Orfenesa (AEO)

La Mútua ha fet un recull de les qüestions més freqüents per consultes relacionades amb l’Ajuda Econòmica a l’Orfenesa.

El motiu més important és la tranquil·litat que m’ofereix al garantir que els meus descendents rebran una pensió per a qualsevol causa de defunció fins els 21/25 anys. Però també n’hi ha un altre: la Mútua és una entitat sense ànim de lucre i, per tant, això es reflecteix en el baix cost de la quota.

No. Cal que l’empleat de “la Caixa” sigui mutualista en un dels tres serveis: SMQ, Ajuda Econòmica a l’Orfenesa (AEO) o Ajuda Econòmica a la Dependència (AED).

No. No hi ha diferències per la professió que s’exerceix.

El cost es determina en funció dels factors de risc: edat del pare/mare, edat del fill i import assegurat.

Dependrà de l’edat dels pares i fills i de l’import que es vulgui assegurar. Per poder-te donar una xifra aproximada, truca’ns al telèfon 93 418 81 70 i, amb les teves dades personals i a través d’un simulador, podrem calcular la teva quota.

Depèn de la modalitat subscrita. En aquest moment existeixen tres imports a triar: 360, 600 i 900 euros de pensió mensuals. La durada de la prestació s’estén fins als 21 o 25 anys de l’orfe, excepte pels minusvàlids; en aquest cas és fins els 70 anys de vida del progenitor.

L’assegurança és anual i renovable.

Si estàs interessat en aquest servei, si us plau truca’ns al telèfon de contacte 93 418 81 70 perquè poguem realitzar-te un pressupost personalitzat.

Sí, depenent de la baixa sinistralitat, anualment, es pot retornar una gran part del que has pagat.

TENS ALGÚN DUBTE?

Si tens més dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres.