Accés usuaris registrats

Carme de Febrer i Martínez, nova Presidenta de la Mútua

La Junta Directiva de la Mútua, va nomenar per unanimitat la Sra. Carme de Febrer i Martínez, nova Presidenta de la Mútua.

La Junta Directiva de la Mútua, reunida al seu domicili social, el dia 22 de maig de 2024, va aprovar, per unanimitat i amb efecte immediat el nomenament de la senyora Carme de Febrer i Martínez com a Presidenta de la Mútua. Aquest fet es produeix amb motiu del fi del mandat del senyor Robert A. Mir i Orfila, President de l’entitat des de l’any 2019.

Carme de Febrer i Martínez

(Barcelona, 1961). La seva carrera professional ha estat lligada a “la Caixa” (Caixa d’estalvis i Pensions de Barcelona) i posteriorment a CaixaBank, desenvolupant diferents tasques i càrrecs des de serveis centrals (Descompte Comercial i Valors) fins a Sotsdirectora, Directora de diverses oficines i en el seu últim tram laboral com a gestora de Clients Premier.

La dedicació a entitats altruistes ha estat una constant a la vida de la senyora de Febrer, la qual cosa la va portar a col·laborar a la Mútua del Personal de la Caixa. L’any 2008 s’incorpora a la Comissió de Control i posteriorment l’any 2017, a l’equip de la Junta Directiva, primer com a vocal i després com a Vicepresidenta, càrrec que ha estat exercint des de l’any 2022.

Des d’aquest càrrec ha participat proactivament en la estratègia i evolució de la Mútua dels darrers anys, i ha conegut de primera mà les necessitats i inquietuds dels mutualistes que han portat ha millorar i fer créixer l’entitat any rere any.