ca  es
Accés usuaris registrats
Amb la Mútua, vacances tranquil·les

Amb la Mútua, vacances tranquil·les

Les vacances són per gaudir-les i volem que tot vagi be. Però no oblidem que la salut també viatja i que si volem assegurar-nos unes vacances segures és important planificar-les bé i prendre algunes mesures.

Gràcies al servei d’orientació mèdica telefònica 24h, podràs trucar les 24 hores del dia a un equip de més de 100 metges que et donaran recomanacions específiques per preparar qualsevol viatge i evitar sorpreses durant el mateix.

A més, rebràs consells personalitzats sobre vacunes, o en cas de situacions concretes com l’embaràs, viatjar amb nens o tenir alguna malaltia crònica com la diabetis.

Si, malgrat la prevenció, es produeix algun accident o trastorn de salut (febre, diarrea, cremada, intoxicació alimentària, cop de calor…), tindràs també la tranquil·litat de poder contactar amb un metge quan més ho necessitis, ja que t’atendrà a qualsevol hora del dia.

Ara que ens apropem a l’època de vacances, la Mútua reafirma el seu objectiu d’arribar allí on estem i donar-nos l’ajuda i tranquil·litat necessàries.

Ajuda Econòmica d'Orfenesa

Servei Mèdic Quirúrgic

Últimes notícies